Most popular

I Frankfurt hadde TGV til Paris avgang. Det sto allerede klart ved perrongen. Dersom Snoens mageflelse slår til vil det bli merkbart lavere pris for bobiler over 6 meter på ferjene neste. Der..
Read more
Vi är rätt så stolta över att ha drivit denna hojklassiker hela vägen fram till detta jubileum. Det verkade kört att ställa upp i världsmästerskapet i custombygge i Sturgis, South Dakota. Men nu..
Read more

Lerret rabatt


lerret rabatt

sjekket mot medlemsregisteret. Les om Gjensidige Bolighandel, pensjon viktigere enn du tror! Du trenger ikke vre designer for lage ste, fine, vakre, morsomme eller unike invitasjoner og dåpskort. Vi har passepartout skjrer i butikken og kan kutte til mens du venter. Ta en titt og se om du finner din favoritt, eller design selv. Kanskje du har noen ord fra din egen barndom, som er ekstra kjr for deg? Det er sikkert mange, og kanskje litt vanskelig å velge? Du kan også fjerne bilderammer, dersom du nsker frre bilder enn det som er forhåndsdefinert. Nsker du å tilpasse teksten er det fult hotellkuponger mulig.

Strekk AV, lerret
Velkommen til kunstnerbutikken
Galleri Artifix - Galleri og innramming oslo
Gj r noe med
Invitasjoner til d p og navnedag

Vi kan tilby eget rammeverksted og en rekke egenproduserte produkter. Nordens strste utvalg i pensler.

Er du fersk i faget og nsker å prve noe nytt, eller mer erfaren og sker nye utfordringer kan vi love deg god service og veiledning. Har i dag egen produksjon av en rekke produkter. Jeg har lest vilkår og betingelser og godkjenner at mine data overfres til MailChimp. Gro Mukta Holter, alf Christian Hvaring, gunn Vottestad. Kan det brukes til en av våre mange bilderammer som gjr at det blir en rimelig innramming. Stryk-på mnster 40,-, stryk-på-mnster 20,-, motiv: Jente og hund str. Stryk -på -mnster 4 stk.

Ved st rre lerret setter man inn en midtstolpe (tverrtre) for gj re lerretet mer.
Lerret p blindramme, egen produksjon.
Stort utvalg i ferdige lerret, samt lerret p rull i flere varianter.


Sitemap