Most popular

På m kan du handle forbruksvarer som for eksempel sminke og dusjsåpe. Du kan velge den kupongkoden som passer best for deg, for eksempel 10 rabatt eller en fast rabatt på 100. I..
Read more
Ps biludlejning århus er du den vi trenger? Hei, Vi har da gått gjennom våre rabattavtaler for 2017, og har gleden av å meddele at alle DCN VIP kunder får glede av bedre..
Read more

Coop kuponger app


coop kuponger app

permissions list, internet. Download apk file of the app (e.g. Get even more out of your membership! Allows to access internet network. Kupongene aktiverer du i appen og rabatten trekkes automatisk fra når du skanner medlemskortet ditt i kassen, og med appen kan du nå få enda flere tilbud.

Istället för att klippa ut och ta med dig papperskuponger som du har fått hem i brevlådan från Coop, så kan du nu bara dra ditt MedMera-kort i butiken och automatiskt få dina erbjudanden. Men nei appen krever også at du fysisk er i den aktuelle butikken for at du skal kunne scanne varer (basert på geografisk plassering).

Hos småbarnsfamilien var det spesielt oppskriftene som slo godt. Coop tilbyr også trådlst nettverk i alle butikkene for de som bruker appen, slik at de ikke belastes med datatrafikk eller opplever dårlig dekning som et problem. Handelen begynner med at du allposters kupongkode scanner en QR-kode i det du går inn i butikken. Forbrukerkonom Elin Reitan, alle skal bruke og teste appene til Kiwi, Meny, Coop og Rema 1000, og finne sin favoritt. I tillegg kan du dele handlelistene med hvem du vil, også i sanntid. Kan en app erstatte handlevanene til disse to? Den gjr det veldig enkelt å planlegge ukesmenyen og det er helt klart en fordel for da er det mulighet til å spare penger, sier Elin Reitan. Vi har dessutom flera uppföljningsverktyg som ger dig ytterligare information om kampanjernas utfall och andra värdefulla kunskaper du kan använda i dina framtida kupongkampanjer). Det er opp til hver enkelt. Moltubakk forteller også at erfaringene med selvbetjeningslsningen de har i dag er svrt positiv og er ikke spesielt bekymret for at den nye tjenesten blir misbrukt av kundene der man "glemmer" å scanne inn en vare eller tre. Her er det god gammeldags roping fra verandaen og penn og papir som gjelder. Når du er ferdig med handlingen, betaler du også direkte i appen, for så å få en QR-kode på skjermen som du kan scanne slik at en egen utgang åpner seg.


Sitemap