Kåt Svelvik

Farget utflod å bli

farget utflod å bli

Utflod er et sekret av væske eller slim som skilles ut fra skjeden hos alle kvinner. Sekretet eller utfloden blir produsert i nedre del av livmoren, kalt livmorhalsen. Eggløsningsslim er den slimete utfloden du av og til kan observere i dagene før du har eggløsning. Dette fruktbare sekretet har til oppgave å hjelpe sædcellene. Tenker du på å bli gravid, eller har du allerede prøvd en stund uten resultat? Jeg har brun utflod prolok.eu ikke ikm før 23 juni.. vil d si jeg er  Hvor lenge etter MA/SA/ medisinsk abort er det vanlig.

Farget utflod å bli - Mandal

Hva vet du om søvn? Det er helt normalt at du kan ha utflod mange år før den første mensblødningen kommer. En rekke prevensjonsmetoder vil påvirke menstruasjonsblødningen og gi småblødninger eller brun utflod. Det kan jo til og med ha skjedd uten at du har tenkt over det. farget utflod å bli

Videos

Farge håret prolok.eu Eggløsningsslim er den slimete utfloden du av og til kan observere i dagene før du har eggløsning. Dette fruktbare sekretet har til oppgave å hjelpe sædcellene. Utflod er et sekret av væske eller slim som skilles ut fra skjeden hos alle kvinner. Sekretet eller utfloden blir produsert i nedre del av livmoren, kalt livmorhalsen. Jeg har også mye brun utflod nå (sorry for detaljene), går på p piller og i følge de skal jeg ha mensen om 2 uker.. Syns det begynner å bli   Brun utflod? Klamydia? Hjelp.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *