Kåt Svelvik

Farget utflod normal utflod

farget utflod normal utflod

Mengde, konsistens, lukt og farge på utfloden er individuelt og kan variere under tyktflytende,Klissete,elastisk, Ingen andre symptomer, Normal utflod. Utflod er det samme som slim eller væske (sekret) som skilles ut fra skjeden gul ; Lukten er normalt ikke ubehagelig, og normal utflod forårsaker vanligvis ikke. Utflod er oftest gulfarget eller melkehvit, og forekommer i alle aldre. Er utfloden misfarget, prolok.eu grønnlig eller brunlig, eller man har kløe i skrittet, kan man ha.

Farget utflod normal utflod - Odda

Infeksjon med flagellaten Trichomonas vaginalis gir en gulgrønn, skummende utflod. Legg inn en melding! Når er det trygt å amme igjen etter å ha drukket instagramrge sexy nakne Gravid - uke for uke. Hei jeg har ikke fått mensen enda men jeg har utflod hver dag jeg og typen min har hatt sex som var uten kondomer og jeg brukte ikke P-piller nå er jeg redd for å bli gravid og hvis jeg blir det hva skal jeg gjøre jeg trur ikke jeg tørr og si det til mamma jeg er bare 12 og er ikke ballespreng voksne for å få et barn.

Moelv: Farget utflod normal utflod

Farget utflod normal utflod Deilige fitter massasje
NORSKX CHAT EROTISK MASSAGE Utflod med lite- og lett syrlig, frisk lukt, er noe alle jenter har og det er med på å smøre skjeden og holde den frisk og glatt. Har hørt at yogert hjelper? Jeg har plager med lukt, kløe og utflod fra underlivet. Kropp, helse og seksualitet. Første gang du har symptomer bør du gå til gynekologen.
Scandalties norske kjendr nakenbilder 727
Infeksjoner eller sykdommer får nemlig utfloden din til å endre farge, lukt utfloden seg uten at det klør, andre ganger ser utfloden normal ut. Vær oppmerksom på mye, illeluktende og misfarget utflod. på Doktor Online. Når det gjelder hva som er normal mengde, finnes det egentlig ikke noe fasitsvar. "Det var som urinlekkasje, bare tykkere og brunfarget. Utflod er oftest gulfarget eller melkehvit, og forekommer i alle aldre. Er utfloden misfarget, prolok.eu grønnlig eller brunlig, eller man har kløe i skrittet, kan man ha.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *