Kåt Svelvik

Norsk kjendis nakenbilder titrengt hele tiden

norsk kjendis nakenbilder titrengt hele tiden

Hundrevis av kjendis - nakenbilder lekket på nett mottatt mye kritikk tidligere, og førte blant annet til at en journalist fikk hele livet sitt fjernslettet. Det finnes over falske nakenbilder av kjendiser. Nettstedet har blant annet ut bilder av en rekke norske kjendiser. Det er ikke vanskelig å forstå at Gillian Anderson er den kjendisen som er faket mest, kort tid etter. Nakenbilder av stjerner som skuespiller Jennifer Larwence (26), modell Kate Upton (24), fotballstjerne Hope Solo (35) og skuespiller Kirsten. Hackere stjal nakenbilder og personlig informasjon fra kjendiser i Nå har to menn sagt seg skyldig i skandalen. Nakenbilder av stjerner som skuespiller Jennifer Larwence (26), modell Kate Upton (24), fotballstjerne Hope Solo (35) og skuespiller Kirsten. Hundrevis av kjendis - nakenbilder lekket på nett mottatt mye kritikk tidligere, og førte blant annet til at en journalist fikk hele livet sitt fjernslettet.

Norsk kjendis nakenbilder titrengt hele tiden - Hønefoss

Riktignok var det ikke Justin Bieber 21 selv som delte dette bildet, men han burde tenkt seg litt bedre om da han poserte bitende på en pupp foran noens mobilkamera på en fest i Los Angeles i fjor. Her er videoen Justin Biebers advokater forsøkte å få stoppet. Den var også i strid med en kampanje Kim Kardashian bidro i for å minske dødelig våpenvold, i etterkant av en skolemassakre der 26 skolebarn og lærere ble drept i Newton i USA. Straffutmålingen skal skje

Videos

Brovold (26) er blitt kjendis etter snapchat-sex

Norsk kjendis nakenbilder titrengt hele tiden - Hammerfest

Klikk her for å få lese artikkelen. Og selv om hun kanskje lignet mest på en av naviene i Avatar, ble hun beskyldt for «blackfacing» — en rasistisk trend fra tallet. Politiet rykket dermed ut til stedet Rihanna hadde vært og arresterte to personer. Produksjonsredaktør: Jens Cornelius Knudsen. Sportsredaktør: Vegard Jansen Hagen. Allerede én måned senere, i april, var hun seveller familie kvinn ferde igjen.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *